tisdag 2 juli 2019

Semester

Äntligen semester! Jo då vi har en hel del som vi ska hinna med, en hel del måsten men det mest är faktiskt sånt jag verkligen vill göra. Som är riktig kul. Hundträning är väl en sån sak?
Vi har en del saker inplanerade även efter semestern.
Sista arbetspasset var torsdagskväll förra veckan.

Fredagskvällen ägnades åt att lyssna på en föreläsning "Rallylydnad ur en domares perspektiv". Alltså en riktigt bra föreläsning av domaren Carina Norberg. Att få lära sig mera om avdragen var verkligen nyttigt. Tips för att få mindre avdrag gillades verkligen.

På lördagen så var jag till Gävle för att gå rallylydnadsskrivareutb del 1, alltså teori samt "bakskriva" på ioff. Kul, men en lång dag och med tanke på söndagens tävling kanske det inte var så himla lyckat. Åkte iaf hemåt med lite mera kunskaper i bagaget. Så återstår det också att bakskriva 30 ekipage innan man får sin auktorisation.

Söndag och tävlingsdags. Två starter i RLD fortsättningsklass, domare Annette Wengelin. Måste säga att jag gillar hennes banor. Dom är verkligen utmanande. Hur gick det då? Jo då riktigt bra. 95 p på bana A och 97 p på bana B. Så nu kan Hilda titulera sig RLD N RLD F Loyal´s Star of Hope.
Då så då var målet med fortsättningsklassen uppfyllt. Tre tävlingar över 90 p så då fortsätter vi mot avancerad klass. Lite nya moment och högerhandling sa bli så himla skoj. Så måste jag väl leta nån tävling också.

Denna vecka så ska jag bara ta dagen som den kommer. Förutom ett par saker som är inplanerade.

Snart är det iaf dags för Kennelträff och så får vi väl se om jag provar på ett inoff B- prov i NKL. Alltså ett retrieverjaktprov 😱

Ha en bra dag :)

Inga kommentarer: