måndag 29 oktober 2018

Vinter

Hade väl inte tänkt att vintern skulle komma så himla tidigt! Ja man får väl hoppas att snön smälter bort fort som fan. Sen kan det väl få komma en skvätt där över jul och nyår. Men annars får det gärna vara snöfritt för min del.

I lördags var jag och Jennie, en av mina sonhustrur till Syfestivalen i Älvsjö. Så många fynd fanns det dock inte, ja iaf inte så många som jag hoppats på. Men det följde ändå med en del hem till Hudiksvall. Så nu blir det till att hitta tiden för att sy också. Hundarna ska få fina ulltäcken så att dom håller sig varm och go. Det kommer att bli super det.

Söndagsförmiddagen tillbringades i pyjamas. Att göra roliga saker kostar på så himla mycket på min ork. Det kommer alltid surt efter. Så sovmorgon och vila passade bra denna söndag. Fram emot lunchtid började jag vakna till och känna ett litet sug efter hundträning. Så jag och en kompis tog våra hundar och drog till skogs för att lägga spår. Länge sen man spårade.
Så Sigge och Hilda fick varsitt appellspår med 4 pinnar i. Både skogspinnar och vanliga spårpinnar. Det fixade dom fint båda två.
Alldeles lagom med snö för att spåra var det. Kul dessutom att se var i spåret hunden egentligen går.
Båda hade lite väl bråttom. Men det finns en plan för att få dom att spåra bättre.
Som det ser ut idag verkar det vara för lätta spår. Båda bör nog få nattgamla spår. Så att dom måste anstränga sig lite mera. Eller kanske jag ska köra näringsspår ett tag? En sak är iaf säker, ingen av dom ska få gå ut ett spår förrän RÄTT sinnesstämning infinner sig ;)


Den här veckan väntar andra äventyr.

Hörs Häj!Inga kommentarer: