tisdag 19 juni 2018

Ups and downs

Ja ibland så går det upp och ibland så går det ner. Just nu mest ner.
Jag är trött jag  har nån slags oro i kropp och själ. Antar att det är en oro som jag får leva med. Ja ni som  inte varit drabbade vet nog inte vad jag pratar om. Punkt! 😔

Har försökt att se positivt på hundar och hundträning ett tag. Men det är faktiskt rätt svårt det också. Just nu så är det stiltje. Det känns verkligen som att vi står och STAMPAR. Tar oss inte framåt alls. Jag borde väl träna mera? Eller vila helt kanske?
Ja det här beror väl mera på mig än på mina hundar. Jag orkar helt enkelt inte träna tillräckligt mycket. Ska man verkligen vara så här trött? Hela kroppen liksom skriker, VILA. När jag vilat skriker den vila igen och igen och igen. Kan säga att paniken inte är långt borta!
Jag är rätt så bra på att stänga av. Men nu känns det som att bägaren strax rinner över. Fast på nåt sätt så lyckas jag varje gång. Med vad undrar ni säkert? Jo att tömma den innan det rinner över. Bra egenskap faktiskt.

Jag letade en bra stund idag innan jag hittade den, inspirationen. Har en plan för dagens träning. På programmet står;
Nostarget, och bättre avlämningar. Kanske kör jag lite bakdelskontroll och linförighet också. Vi får se.

Men först ska jag hämta Walle som har varit till veterinären och opererat bort en liten knöl på ovansidan på en baktass. Han har inga som helst besvär av den. Men han kan inte låta bli den.... 😡
så det innebär att jag blir nån tusenlapp fattigare då.
Ja vet sa iaf att den inte såg särskilt farlig ut, utan mer som en vårta. Så vi skickar inte in nåt vävnadsprov denna gång.

Imorgon blir det Nosework kurs för Sigge. Det ska bli riktigt kul.
Hoppas bara att han kan sköta sig någorlunda då. Bäst att ladda upp med korv i massor.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Vila Christina!!
Längtar efter att få träffa dig i sommar, det var så länge sedan!!
Kram Marita!!

Anonym sa...

Hej Marita :)
Vi vilar också såklart.
Längtar också till vi ses.
Inte långt kvar nu.
Kram Christina