måndag 10 oktober 2016

Fem minuter varje dag!

Den här veckan kör vi en utmaning här på bloggen. Jag kommer att göra den med Sigge och Hilda. Men inte starta förrän på torsdag av olika anledningar.

Här kommer den;

Säg att ni tar fem minuter om dagen i en vecka, alltså sju dagar och leker med er hund. 
Alltså leker, ger järnet, är den roligaste din hund kan tänka sig. Det behöver inte vara med nån leksak (fast det kan det ju vara). Det är du som ska vara skojigast i världen med hjälp av dig eller det hunden gillar mest. Viktigt är att du avslutar leken inte hunden. Helst då innan hunden tröttnar (kan ju vara kortare tid än fem minuter). Det här ska vara separat från ALL annan träning. Det går ju givetvis att göra i samband med annan träning men inga krav på hunden får finnas. Alltså ni ska leka och ha skoj!
Jag kör det här som en utmaning till den som vill hänga på.
Ni kan väl berätta här i kommentarsfältet om ni hänger på? Så utvärderar vi nästa måndag. Ska bli intressant att se vilka resultat vi får.

:)
Lycka till!

PS Jag kommer att börja så att jag lägger ut typ 20 leksaker på gräsmattan här hemma. Kör en kort övning och sen låta hunden välja ut ett par saker. Då tror jag nämligen att den väljer det den gillar bäst. Dom kommer jag att använda. Har man sen en hund som inte gillar leksaker. Då får man använda sin fantasi. 

Inga kommentarer: