torsdag 19 maj 2016

Wheatensök

Livet med hundar är allt bra härligt om jag också kunde må bra så vore det så jäkla mycket bättre. Vet inte om det är kroppen eller själen som mår sämst. Kanske det är en kombo av båda? Vi får hoppas att det löser sig. Regelbunden sömn och mindre nattarbete vore väl toppen. Men stressen som är på dagtid på mitt jobb orkar jag inte riktigt med. Arbetsmiljön där är riktigt dålig faktiskt!
Nätterna hemma i sängen kan vara riktigt jävliga dom med. Om man vaknar och tankarna börjar att snurra då vill man bara försvinna.....Vi fortsätter i varje fall på inslagen linje. Med hundträningen alltså. En hund om dagen i lydnaden. Så rastningspromenader morgon och kväll. Fysträning (ja inte varje dag) och lite längre promenader. Massor av lös tid på tomten. Ja så himla mycket mera hinner man inte med!

Dom tre hundar som tränas i lydnad gör alla framsteg. Så kul att se att den här träningen med små detaljer för att nå fina färdiga moment ger resultat.
Vi nöter på sen får vi se om det blir nån tävling eller inte.

Ja så har jag bokat allt klart för i år blir det i varje fall wheatensök igen. Nytt för i år är att vi bokat in en instruktör för att träna lydnad på fredagen.
Ska bli så himla skoj att återse dom som tänker komma detta år. Det kan hända att det blir nån plats ledig. Den kommer isf att "annonseras" ut på veteterriersidan på FB.
OBS det här är ett rent privat arrangemang och har absolut inget med wheatenklubben att göra. Tänkte i fall nån undrar.
Det är tre inbokade och alltså fyra med mig så får vi se om flera från tidigare år hänger med. Vi hoppas väl på det! Max 8 deltagare blir det!

BTW detta är en riktig terrierboll det ;) Helst den blå!


Inga kommentarer: