söndag 15 maj 2016

På G!

Varför skriver jag i bloggen?
Jo för att själv kunna gå tillbaka och kolla på vad vi gjorde på våra träningar, hur hundarna utvecklades och hur jag själv utvecklas som hundtränare, för att dela med mig av min hundträning och kanske inspirera andra. Säkert för nåt annat också. Jo bloggen är också ett sätt att hålla hemsidan "levande".
Ja lite av min "vanliga" vardag kan ni ju också läsa om här.
Vilka är ni som läser och varför läser ni min blogg? Tänk det har jag undrat många gånger....

Igår var jag och en av mina bästa vänner till Emelie Söderberg på Bruksviljans Hundtjänst för privatlektion. Med mig hade jag mina ungdomar, Sigge och Hilda. En härlig kväll som dock avslutades med lite regn och kyla. Men vad gör det vi har ju kläder efter väder.
Efter denna kväll så är jag så inspirerad igen. För att träna mina hundar och för att ta sikte på att dom ska bli bättre och bättre. Tränar i nuläget inte alls för tävling utan för att det är kul. För att se om det schema jag lagt upp för träningen kommer att ge resultat.

Lydnadstränar en hund om dagen. Ja ibland kanske två men planen är en hund om dagen för att effektivisera träningen.
Spår kommer att tränas en gång i veckan och sök en gång i veckan. Där emellan ska jag hinna med att fysträna dom en del samt jobba också. Fast jobbet det är ju en bisyssla. Där alla uppdrag utom två ansvarsområden kommer att "sägas" upp :)  Skönt att komma till insikt med saker.

I lydnaden kommer momenten att plockas sönder i molekyler och nötas. Vi ska baske mig bli så himla bra. På ALLT! Ja ingen SM klass men bra ska vi bli!

Nu väntar vi på att få våra viltspår bokade, spåren som förhoppningsvis kan ta oss till ett viltspårchampionat!

Nu får vi hoppas att jag håller för planen för vissa dagar då batteriet är dåligt har jag så svårt att ta mig över tröskeln ut genom dörren. Då ligger jag på soffan och funderar och sover istället och det vill jag verkligen inte. Dessa jävla tankar som förstör så många dagar och denna jävla fatigue som aldrig tar slut. Livet är numera indelat i tiden före och tiden efter den jävla sjukdomen!!!

Men jag är så TACKSAM för att Walle med supernosen gjorde mig uppmärksam på min sjukdom och jag tackar också den svenska sjukvården som ÄR fantastisk!

Ha en bra söndag!

Inga kommentarer: