måndag 28 september 2015

Uppflyttade!!!

Underbara duktiga hund


Jag är så stolt över min prins Walle och över mig själv såklart! Tävlat appellsök i Järvsö, 289 p, klassvinst och uppflyttade till lägreklass då!
Lydnaden hade kunnat vara bättre, så mycket slarv av mig. Då får jag ju också en slarvig hund på köpet. Så vi har en hel del att "fila" vidare på om man säger så! Men en domare och den ena skrivaren tyckte att jag hade dagens charmigaste hund. Dessutom fick vi mycket beröm för vårt genomförande av huvudmomentet, söket! Det betydde nog mest denna söndag.
Det Tackar jag mina sökkompisar för! Utan er och vårar fantastiska träningar varenda helg i ur och skur hade detta aldrig gått!

Här är våra poäng.

MomentPoängKoefficientSumma
Linförighet6.25425.0
Framförgående7.25214.5
Platsläggande8.0216.0
Inkallande8.75217.5
Apportering9.5438.0
Hopp över hinder10.0440.0
Platsliggande10.0550.0
Poäng lydnad201.0
Budföring9.0218.0
Huvudmoment10.0770.0
Poäng special88.0
Poäng totalt289.0
ResultatUppflyttad

Ska väl säga att linförigheten är jag INTE nöjd med. Så det får vi slipa vidare på.
Fast om man nu ska tycka nåt så var upplägget av den inte så bra! Men nu vet jag att det också kan se ut på det viset. Så då får vi träna på att gå låååångaaaa raksträckor också!
Nåt mera som vi ska träna vidare på är momentförberedelserna!
På platsliggandet inträffade dessutom lite små incidenter. Hunden bredvid Walle kom glädjeskuttandes förbi mig då vi gått halvvägs från hundarna. Då gruvar man sig ju lite för hur det ska se ut då man gått ut på fullt avstånd och vänder sig om. Men Prinsen han låg kvar så fint han. Efter en stund reste sig en hund tog några steg framåt men blev sen kvar där, en annan kröp en liten bit men stannade sen där också. Ja på platsen kan det hända en hel del!


Men tanke på hur jag egentligen mår och har det med allt så är jag så STOLT över mig själv! Jag har ju denna sommar trots allt gått igenom en av de tuffaste behandlingar man kan få när man är sjuk. Jag har under denna tid insett att jag är rätt envis på ett bra sätt.
Prinsen han är bara så duktig och anpassar sig efter min dagsform han!
Nu tar vi sikte mot nya mål och jag har en plan.
Hoppas på en snabb återhämtning efter att jag om ca 3-4 veckor avslutar min behandling. Då gäller det för mig att ta tag i min egna form om man säger så!

Nä efter kraftansträngningen igår så läre det nog bli soffläge i ett par dagar!

Ser fram emot helgen då jag och Walle ska kursa med en av de bästa!

Nästa inlägg kommer att handla om att tävla om man inte är tävlingsmänniska!

Inga kommentarer: