fredag 5 juni 2015

Belöning

Av olika anledningar som jag inte alls vill gå in på här så kommer jag inte alls att kunna träna mina hundar som förr. Så det kommer bara att bli sporadisk träning och inte heller nån tävling detta år! Jag som ändå var så laddad! Så till viss del kommer de att få leva åtminstone fram till hösten som sällskapshundar! SUCK!!! Men sen så hoppas vi att de kommer att få träna som vanligt igen. Vissa saker rår man helt enkelt inte på. Så är det bara!

Igår så blev det iaf lite träning för Walle hemma i trädgården. Han var så himla uppspelt och otroligt rolig att träna med. Han skötte sig verkligen med bravur denna kväll.
Tränar vidare på stadga och han gör verkligen framsteg! Att som förare vara tyst när man återgår till hunden som gjort rätt känns ju bara så bra! Att det är för honom en signal på att han gjort rätt. Det verkar vara nåt han verkligen förstått. Så när jag nästan är framme så vet han att den kommer. BELÖNINGEN med stort B!Känns som att vi verkligen hittat de träningsmetoder som passar oss!
Körde inkallningar som borde ge en 10:a. 
Fria följet tar sig det med. 
Krypet börjar också se riktigt bra ut!
Så kör jag mycket störningsträning. Fast lite svårt är ju det hemma på gräsmattan. Men vi gör så gott vi kan. Så nästa pass blir det till att filma lite tror jag! 

Tjing!

Inga kommentarer: