lördag 25 april 2015

The Cat Hunters!

Gårdagen var väl minst sagt en händelserik dag. Deer hunter på morgonen och sen fortsatte det i samma anda på eftermiddagen de bytte bara objekt. Cat hunters, ja i pluralis denna gång för nu var båda med på noterna.

Eftersom att en intresserad skulle komma och titta på Hilding denna em så gjorde jag mig till stoppade båda småkillarna i badet. Kammade och friserade lite. Så att de såg något representativa ut i varje fall. Rätt snygga och ffa rena blev de. Ja i varje fall en stund. De fick sin middagsmat sen så släppte jag ut dem på vår inhägnade tomt. Där brukar de ju normalt hålla sig innanför vårt staket som lägst är 70 cm högt.
Efter en kort stund hör jag hur de skäller. Hrmm låter längre bort än vanligt. Bäst att kolla läget då! Visselpipan med! Just ja gott godis behövs också. Äh hinner inte leta så det får bli nån torr Frolic, de äter ju allt i varje fall.
Rusar ut på tomten. Mera kläder på än i morse (allt för att chocka grannarna). Ser inte grabbarna men dom hörs. Jaha ja! Inne på grannens tomt i full färd med att leta katten(erna) som väl dragit iväg för länge sedan. Fanihelvetesjävlar (jo jag SVÄR mycket och ofta). Jag blir så trött. Måste väl bo i det kattätaste området i hela jävla kommunen!!! Visslar!
Jo då kommer Hilding med fart in under staketet bara för att vända och dra samma väg tillbaka till grannens tomt igen. Jag hann iaf med att se att han var skitig och genomvåt. Inget vatten finns ju på grannens tomt så han har ju varit ännu längre bort. I surdiket nedanför våra tomter då förstås. Ja det var det snyggisbadet det!

Sigge kommer han med men han vet tydligen bara hur man hoppar över staketet åt ett håll, bortåt! Suck, suck och megasuck!

Kliver över, visslar och de båda kommer tillbaka, puh! Matar med torra Frolic som ändå verkar smaka som nån slags delikatess. Lyfter över de båda tillbaka till vår gård. Tar med dom in i huset. In i duschen med lortgrisen. Sigge han hade som tur var inte allas dragit ner i nåt lortdike i varje fall.

Slutsatsen blev att båda grabbarna har en hel del jakt i sig och att de rymmer på olika sätt. Sigge hoppar högt och Hilding är bra på kryp. Den där glipan under staketet är fasen inte hög, typ max 15 cm. Han kanske skulle bli en utmärkt grythund?

En sak är då säger att med dessa grabbar har man ALDRIG tråkigt. Det gäller bara som ägare att se det humoristiska i det hela.

Mmm goding


Ja de ska ju inte jaga katter på andras gårdar. Men jagar de katter (och äter dem) som befinner sig på vår gård det struntar jag fullständigt i om jag ska vara ärlig!


Bild från nätet!


Hur gick det då med den ev köparen. Bra hoppas vi! Grabbarna skötte sig exemplariskt när hen var här. Så de gjorde i varje fall ett gott intryck båda två. Sen får vi se vad som händer.
Annars så har jag faktiskt ett par till intresserade i nuläget.

Planer då?
Som det ser ut just nu så kommer jag att behålla Sigge kvar här hemma. Han och jag ska gå sökkurs nu i maj. Sen måste vi väl börja på med lydnaden. Den här gången ska jag börja i rätt ände. Alltså med elitmomenten! Ser jag att han inte motsvarar de krav jag ställer så kommer jag att sälja honom så småningom.
Så Sigge kommer förmodligen att bli kvar här hemma han! :)

Idag blir det arbetslördag. Imorgon söksöndag! Den ser vi fram emot förstås!

Inga kommentarer: