onsdag 4 februari 2015

Ja vad ska man säga...

Vet egentligen inte var jag ska börja?? Känner mig helt jäkla förvirrad eller nää det gör jag inte. Jag är inte direkt den som vill "hänga" ut människor på nätet (ja iaf inte så som andra gör). Så det skiter jag i!
Vill nån höra min story så kan ni höra av er på TELEFON!! Jag svarar inte på PM, MEJL eller SMS! Jo det gör jag men inte när det gäller Yris sjukdom! Eller vem som sagt eller gjort vad osv.....
Varför? Jo för att det finns folk till allt! De som inte kan läsa en text rakt upp och ner utan att lägga in sina egna (som det tror sitter som i sten) värderingar!
Sen så kan man fundera hur en del tänker. EMPATI är det ett ord som de ens kan stava till???

Om nån undrar varför jag inte längre är aktiv på wheatensidan på FB så kommer här min sanning! Jag har blivit utslängd. Ja faktiskt TVÅ gånger. Den första gången var det för att min hund blev sjuk och det passade sig tydligen inte??!
Den andra för att jag fått hennes diagnos för snabbt?? Eller kanske för att vi valde att inte obducera (man obducerar vanligtvis inte när man hr en klar diagnos) vår hund också. Förmodligen för att jag inte skickat hennes diagnos hit och dit! Jag tyckte att det var en trevlig sida att vara med i men men. Nu har man ju sett vad "vissa" människor går för. Jag vet flera som lämnat sidan frivilligt just för att den "styrs" med "järnhand" eller kanske man ska kalla det dumhet??

Ska man eller ska man inte skicka in en rapport till avelsrådet? Kanske skiter jag också i den saken. För det verkar ju de flesta andra göra?
Jag vet ju att många avstår från det. Men jag vet inte varför? Det finns massor med "sjuka" wheatens. Jag vet hundar som får en hel del hot spots eller ja iaf hudbesvär i samband med löp och skendräktighet. Som tas ur avel av just den anledningen.
Jag vet de som har sin egna "svarta lista".
I grupper på FB tas det upp om återkommande såriga tassar, foderallergier, återkommande svampinfektioner och en hel del annat. Frågar man sen så är det nästan inget inrapporterat.Den listan som finns verkar inte heller vara tillför alla?? I så fall är det väl bara att lägga ut den på klubbens hemsida. För det här är väl inga hemligheter?? Eller??

Nä bara jag och min FAMILJ landat i vår sorg efter en kär familjemedlem kommer i varje fall jag att gör rätt!
Härmed säger jag att det här ämnet just för tillfället är slutdiskuterat på internet för min del!!!

TJING!

Inga kommentarer: