fredag 27 februari 2015

Äntligen lite sökträning

I helgen så var vi i sökgänget och tränade "räddningssök". Ett härligt ställe var vi på. Walle han var laddad till tusen. Jobbade som en gnu med fullt fokus och vilken GLÄDJE sen! Min fina duktiga Prins Walle! Alltid lika kul att träna med gänget och så kul att köra nåt räddningspass emellanåt.
Har kommit på att han ska laddas på veckan innan tävling (om vi nu ska tävla) med räddningssök. För det får verkligen upp motivationen på honom. 

Gammal bild. Men man ser ju ändå hans arbetsglädje!

Tänk att att han och jag har pysslat med räddningssök sedan 2009. Det är en stund det och det är fortfarande lika skoj. Tur att man har de ställena kvar att träna på som vi började med då! 
Det är bara träningskompisarna som varierat ;)

Apropå sök. Så är det bestämt att mina whetevänner kommer hit igen i augusti för sökträning. Det ser vi fram emot.
Sen så planerar jag för att åka och kolla på Bruks SM. Hoppas bara på att få nån kompis med mig för då blir det säkert så mycket roligare. Man borde väl boka rum snart nog om man ska dit!
Så hoppas jag på att hitta nån bra hundkurs i sommar också!En sån här ska jag beställa fast jag kommer att be dem ändra texten till "Jag tar ansvar för det jag skriver inte för vad du läser". Dom här härliga smyckena hittar du hos SMOLK

Imorgon lite träning med sökgänget.

Ha en fin helg nu ALLA!

Inga kommentarer: