torsdag 25 december 2014

Inte för att skryta

Här hemma händer inte så mycket. Jag jobbar, pluggar och försöker hinna med alla vuxna hundarna och småkillarna förstås. Dom har fått sitt 12 veckors vaccin och det gick superbra, inte det minsta lilla pip. Duktiga grabbar. dom ger mig sån glädje varje dag. Men trots det så behöver de båda två nya egna hem. Med nån som gillar att jobba med dom.

Hilding är en riktig snygging. Han påminner så mycket om sin mamma i samma ålder och hon är ju en riktigt fin tik idag. Han har ett stort föremålsintresse, är orädd, gillar folk. Jag tror på honom i både utställningsringen och på tävlingsbanorna. Lätt att lära har den lille rackaren också. Kort och gott en riktigt bra hund. Han kommer bara att säljas till ett aktivt hem till nån som också är utställningsintresserad. Intresserad av den lille rackaren??

Hilding kvällsmyser med E


Sigfrid eller Sigge som han kallas. Han påminner säkert om sin far. Men om hans ungdomsår vet jag inte mycket. Det jag i stället ser så mycket av i denna lilla krabat är hans morfar, självaste Kung G. Lika förbaskat envis, lika lek och kamplust. totalt orädd och väldigt social. Den kamp som den här killen har den går inte av för hackor den. Han gillar att klättra och balansera. Tro att han skulle bli en sjuhelsikes "brukshund". Räddning kanske är hans framtida jobb. Tänk om....  Med honom kommer det också behövas en hel del passivitetsträning.

Sigge chillar under granen

Så visst är jag partisk men de är så underbara mina snygga småkillar! Då så då har jag skrutit klart!

Julafton har passerat och jag må säga att allt flöt på finfint trots att vi har SEX (6) hundar i huset för tillfället. 
Alla barnen var hemma på julaftonen och det var bara så mysigt. Hela ligan samlad, många glad skratt och en del bus. Alla 3 har en fantastisk kreativitet vad det gäller julklappar. Underbara galna barn man har!

Sen har det hänt en mindre rolig sak. Men innan jag skriver nåt om det så få det lov att bli vardag och ett veterinärbesök. Återkommer efter det. Men är det som jag tror så grusas många av mina framtidsplaner. Så trist i så fall. Men vi tar inte ut nåt i förväg utan inväntar besked från de som kan.

Snart kommer dessutom en kort årskrönika. 
God fortsättning till er Alla!

Inga kommentarer: