lördag 27 december 2014

Annandag jul

Både en bra och en dålig dag. Skjutsade dottern till Arlanda för det var dags för henne att återvända till USA. Känns väl si sådär..... Sen drog vi hemåt.
Ut med valparna i snön. Rätt så kallt ute. Alldeles lagom med snö. En sak är då säker, snöbusa det kan dom då. Full fart och en rymning utanför staketet. Husse gick för att hämta sparken i "skjulet" utanför staketet och då måst man ju följa efter.Vem smet först tror ni? Jo den store rymmaren Hilding förstås. Sigge han stannade kvar för att skälla lite först men sen ålade han sig också genom maskorna i fårstängslet. Men båda två kommer ju tillbaka då man visslar på dem. Den där visselpipan är riktigt bra befäst och hittills har den fungerat till 100%. Aldrig nånsin tidigare har jag haft en inkallning som fungerat till 100%. Tack retrieverfolket för tipset! Här kommer nån bild från snöbuset.Visst ser det skoj ut. Dom grabbarna kan konsten att busa dom. Som ni vet så söker de båda aktiva hem. Med aktiva hem så menar jag till nån som är mera aktiv än bara går promenader. De kommer med företräde att säljas till den som är intresserad av nån hundsport då de båda har rätt stor potential för jobb. Är DU intresserad så kontakta mig! MEJL

Så har jag tagit fram sparken. Det är bara så skoj att åka spark. Walle och Loppan är ena fenor på att dra. Då hoppas vi att det inte sandas då. Fasen tror jag ska inhandla en kickbike, så kan man köra drag på sommaren också. Skidor då? Njae, skidor är inte riktigt min grej det.
Jag borde verkligen dra igång med nån annan hundsport än där det är en massa lydnad inblandad. Jag har ju inte riktigt tålamodet att nöta detaljer.

Idag ska jag iaf ta med mig Walle och valpar till totohallen för lite träning. Kommer att bli skoj det!
 Ha en trevlig lördag ni med!

Inga kommentarer: