lördag 28 juni 2014

SEMESTER

Japp äntligen!!! Semester! Som jag längtat. Ja nu är det 4 lediga veckor och det ska bli så himla skönt. Brukar inte ha ett endaste dugg inplanerat men den här sommaren så har jag iaf lite planer. Ser mest fram emot söklägret i juli. Hoppas få lära mig massor då. Walle är den hund som ska med.

Yris ska ställas i Alfta. Men där har jag inte alls så stora förhoppningar. Hon passar ju en hel del den damen, tyvärr. Trav är ju den gångart som gäller för wheaten ;)
Hoppas på ett VG i varje fall. för fin och trevlig är hon ju!
Sen är ju utställning också en tävling....... suck!

Till veckan så drar jag och Walle upp till Övik där Yris redan befinner sig hos E. Ska försöka åka på deras BK och köra ett lydnadspass med Walle. Alltid bra att träna på nån annan lydnadsplan.

Ja Yris hon är på sommarkollo hos E denna vecka. Hon blir alldeles säkert väldigt bortskämd där hon.
Yris fick åka tåg med E till Övik och efter att tågresan börjat med en mindre incident så gick den super. Fast mentalt var det nog riktigt jobbigt för lilla fröken. Tydligen snarkade hon länge morgonen efter ;)
Skönt är det här hemma också med bara 3 hundar. Skillnanden ÄR enorm! Kanske man inte kan tro. Men så är det. Det är faktiskt så att just nu känns flocken för stor för att jag riktigt ska orka med. Jo då jag kan erkänna det.
Kanske känns det så för att jag verkligen ÄR trött!?

Just nu planeras det iaf för fullt för valpkullen.
Så sjuk spännande!!!

Inga kommentarer: