lördag 17 maj 2014

Spårskogen

Underbart väder, strålande sol och värme. Spårskogen med en god vän och hennes hundar. I väg på tidig fm så att det inte blir för varmt.
Med idag hade jag Gandalf och Yris.
Viltspår för G och personspår för Y.
På stället där vi skulle spåra blåste det rätt så bra så istället för att vänta ut spåren så la vi dem och körde direktspår.

Gandalf spårade som vanligt riktigt bra. Med hög nos i motvind och med låg nos i spåret i medvind. Precis som jag förstod att det skulle vara. Han är bara så duktig min gammgubbe.
Jag har verkligen tur som får ha en sån pigg och frisk 10-åring.

Hittad klöv

Gandalfs spår

Sen var det Yris tur då. Personspår med 3 pinnar och en snusdosa med godis i på slutet. Hade bestämt att skjuta ett par skott under arbete också. Spännande att se hur det skulle gå. Spårade bra, plockade alla pinnar precis som hon skulle. Snusdosa med godis var ett bra spårslut tyckte Yris. Jobbade som inget hänt under skotten. Ja man måste säga att hon var superduktig idag.
Stolt matte idag med!

Yris spår

Sen så blev det trädgårdsarbete, då hade jag god hjälp av Loppan som också ställde till med lite bus. Hon rymde från gården efter att en klantig matte glömt att sätta för kompostgallret på bron. Men hon ställde ju inte till med nåt. Så det var ju tur det.

Börjar bli klart för inflyttning.
Senare ikväll så tar jag nog med mig Wallemannen på en långprommis i stan.
Att vara ägare till 4 wheaten som varje dag berikar ens liv. Det är inte dumt det.Inga kommentarer: