måndag 19 maj 2014

Intet är som väntans tider

Här väntar vi på flickornas löp.... Det verkar iaf vara på G. Kungen har så smått börjat visa sig intresserad av Yris. Men det brukar har ju göra redan en månad eller mer innan hennes löp börjar. Loppan då? Jo då det kommer, väl.
Anledningen till att jag vill att det ska köra igång Nu eller vänta en månad till är ju studentfirandet. Det finns ju ingen möjlighet att åka iväg för att para en hund mitt i den cirkusen!

För att göra allt rätt enligt RAS så är det Loppan som ska paras. Hon är utställd officiellt,med exc, CK och res Cert. Det åstadkommit på en enda utställning. Hon är HD fri och har gjort ett fantastiskt MH. Hon är en tjej full av hyss, en kampare av stora mått, en arbetsmyra och en soffpotatis. Sen så har väl hon sina sidor, precis som alla andra hundar.
Hon kommer att paras med en hane som valts ut med stor omsorg efter arbets- och sociala förmågor. Ett riktig kap tycker jag! Hoppas att Loppan också tycker det??
Jag vet att detta kommer att bli en mycket intressant kombination. Valparna kommer att bli trevliga sociala men med en stor vilja att jobba (tror och hoppas jag).
Kombinationen kommer att presenteras bara parningen är gjord. Jag tror att intresset för kullen kommer att vara stort. Vi kommer att behålla nån valp som vi söker fodervärd till! Hane eller tik? eller kanske en av varje? I första hand en tik för att sen ha nåt att avla vidare på förstås.

Intresserad av att köpa valp eller vara fodervärd?
Av fodervärden ställs ju lite krav förstås. du ska inte bo för långt från Hudiksvall, du ska vara intresserad av pälsvård, utställning och hundträning. Jag vill att mina foderhundar ska få jobba. Med vad spelar mindre roll.
Kanske just Du är den valpköpare/fodervärd  jag söker??
Vi använder såklart SKKs fodervärdsavtal.

Intresserad?? Kontakta mig isf på mejl: kennelmawerickstars@gmail.com
Här en lite stilstudie på yrvädret.Nä nu skiner solen och det är dags att hoppa upp för att gå en morgonpromenad med hundar!
Ha en bra vecka!Inga kommentarer: