tisdag 11 februari 2014

RH -Räddningshund

Vill bara meddela alla intresserade att jag i nuläget lagt ner alla planer på att utbilda en räddningshund. Ja jag har ju iofs ingen hund som passar i nuläget. Så det är ju som det är! Jag kommer givetvis att träna det för aktivering precis som förr. Men lite mera i en annan rätt så nybildad träningsgrupp. Där ingen har ambitionen att utbilda räddningshund men alla vill träna den typen av sök, ja skogssök också!
Satsningen framåt kommer att bli för att gå upp och göra provet hos polisen för att kunna jobba i deras eftersök efter försvunna människor. Där behövs det ju ca ytterligare 10 civila hundar (enligt dem själva). I nuläget finns det ju bara 1, vad jag vet!
Jag kommer att försöka göra detta prov med Walle men i träningen får får Yris också hänga med.

Det är för att orka göra det här som jag startat min hälsoresa!
Bra mat och mycket träning. Rackarns vad pigg jag dessutom blivit!

Såg förresten att man lagt ut kursplanen för RH på SBKs hemsida! Intressant läsning. Den borde verkligen delas ut på informationstillfället innan man startar upp en ny kurs. Ja intressant läsning var det i varje fall. Utifrån den så borde man sen göra ett bra schema så att man i förväg vet vad nästa kurstillfälle ska handla om. Så önskar JAG att upplägget vore!
Jag hoppas och tror att det också är tanken framöver!
Här är en länk till  KURSPLAN RH

Till mina andra planer då!
Loppan ska paras vid nästa löp! Hane är inte bestämt än. Men det finns 3 intressanta namn som jag från alla fått ett JA! Spännande men också svårt att välja kille. Då alla är lika snygga och dessutom välmeriterade!
Delikat problem kan man tycka!!

Loppans fina päls!


Inga kommentarer: