lördag 4 januari 2014

Känsligt ämne ;)

Känsligt ämne det där med kennelhostan tror jag?
Hur det nu kan vara det?
Om jag och några andra vill undvika att få kennelhosta på våra hundar, ja då undviker vi väl smittan så gott vi kan. Visst det florerar väl smittor hit och dit året om som vi inte vet nåt om. Men vet man och kan undvika den så är det för mig varje fall helt naturligt att att göra det då!
Om man dessutom har en tik som ev. är dräktig så vill man väl inte alls ha nån smitta på sina hundar?
Ja det här är mitt förhållande till det här! Det står jag för!
Annars så är jag inte den som är rädd för smittor precis för då hade jag nog inte det jobb jag har där man dagligen utsätts för både det ena och det andra!

Ser fram emot imorgon då jag ska på lydnadskurs med Walle. Måste väl säga att jag inte tränat som jag borde. Men just nu känner jag mig inte speciellt laddad för det här med hundträning! Är mest trött. Förbaskade jobb att ta på krafterna. Så pass att man inte orkar med det bästa man vet. Att träna med hundarna! Hoppas på inspiration imorgon. Walle förtjänar verkligen att ha en matte som taggar igång iaf lite inför träningen!


Just nu känns det som om jag dras mer mot skogssöket än räddningen. visst räddning för aktivering men eftersom jag inte har nån hund som jag siktar på godkänd räddningshund med så finns väl inte riktigt lusten för den träningen heller. Fast vem vet det kanske vaknar upp igen?

Nu till nåt helt annat. Yris! Är hon dräktig eller inte? Ja det hoppas vi snart få veta. Om DU är intresserad av en valp efter Yris och Gandalf så passa på. Vi har redan en del förfrågningar :)


Ha en trevlig lördagskväll!

Inga kommentarer: