tisdag 7 januari 2014

Helgen!

Kan sammanfattas, jobb, jobb, jobb! Sen efter det så säger man fy fan!!!!
Ni som tror att man har en massa fritid bara för att man jobbar inom vården ni är för sjutton ute och cyklar! Vet ni varför man isf tycks ha det?? Jo för att man jobbar 3-skift, ja iaf nästan. Men en hel del nätter blir det. Nätterna ger lite mera timmar på schemat. Men man ska ju sova då också. Ibland t.o.m för nattpasset, om man ska orka!
Sen vet man ju att skiftarbete ger alla jäkla sjukdomar man kan få inklusive för TIDIG DÖD! Så då var snacket om VITA SERIEN SLUT och jag med efter dessa storhelger på ett sjukhus med för lite personal och för lite vårdplatser!
Nog om det!

Sen till det som är skoj! Hundträning!!! TJOHO!
I söndags var det lydnadskurs igen. Kul som vanligt. Walle skötte sig utmärkt. Vi valde att köra läggande under gång. Walle är ju lite för långsam under sitt läggande och kanske med snälla domare presterar en 7:a? Så då gäller det att få till det lite bättre.. Efter en liten stund så hade vi fått "upp betyget" lite iaf. Snabbare lägganden och en alertare hund. Kul att se hur duktig han verkligen är min Prins.
Vi avslutade det hela med en "halv budföring". Dvs att springa till mottagaren och sen stanna där! Ja en platsliggning blev det också. Det fixade han också finfint.

Ja det är verkligen skoj att se hur snabbt han lär sig min Prins.

Så till måndagen då eller Trettondagen som den heter i almanackan. Sökträning! ÄNTLIGEN, som vi längtat. Ja iaf jag. Räddningssök med trofasta träningsvänner. Fina figgar och duktiga hundar.
Miljövandring och avvallning av området. Sen figga en del åt de andra. Så blev det då vår tur. Laddad hund? JA!
Tre figgar. En av dem var en höjdfigge. Fint att se hur terrierpojken löste alla uppgifter. Så nöjd med dagens träning! Trött hund och sopslut matte.
En härlig fm i hundens tecken!

 

Yris då? Hur går det med henne och dräktigheten? Jag hoppas verkligen att hon är dräktig. visst vissa tecken ser man. Men novis som jag är så tänker jag ultraljuda henne på fredag. Återkommer efter det! Just nu gillar hon mest att sova i varje fall. Lillskruttan! Så här ser det mest ut på dagarna.
Inga kommentarer: