söndag 12 januari 2014

Det var det

Ja så var det då gjort ultraljudet på Yris. Svar? Ej dräktig. Japp så är det. Tomt! Men ändå nåt som jag anat de senaste dagarna. Visst känns det tråkigt men inget man kan göra nåt åt precis! Ja men då tar vi nya tag med det här då!
Loppan paras enligt planen vid nästa löp! När nu det blir. Hane? Fortfarande lite oklart.

Snön har kommit med den också kylan. Vips så blev det då vinter! Skönt? Ja det vette sjutton det. Man har ju vant sig vid att kunna vara ute i skogen, köra sök och lägga spår. Träna lite lydnad utomhus har också gått alldeles utmärkt. Men nu tror jag vi går ide.
Jag brukar verkligen gilla vintern. Men nu? Den kom ju alldeles för sent!

Just nu så känns det verkligen som att en hel del saker är emot mig.

Ni är en del som vet att jag valt att blockera en och annan person på FB. Vem har inte det?
Det tråkiga i den här historien är att på nåt sätt har en av dessa en man som finns på wheatensidan, på nåt sätt fått reda på att jag valt att just blockera honom (vad nu det skulle göra). Det är en man som har väldigt udda syn på hund och hundars uppfostran och som dessutom tror att han och endast han allena kan nåt om hundar och hunduppfostran. Jag känner honom inte, vet inte ens vem han är. Jag tröttnade helt enkel på att läsa all skit han skrev. Jag har aldrig nånsin sagt nåt skit om honom mer än att jag isf tycker att han skriver en massa dynga. På nåt sätt har han iaf fått reda på att jag blockerat honom. Jag jag vet ju faktiskt hur. Han har luskat med lite kärringar här och där. Vi kan kalla de för hans allierade.
Ja jag har väl trott att allt varit frid och fröjd. Tills en person från SWTK ringde upp mig och sa att han påstått att jag har en konflikt med honom, att jag "kvinnan som blockerat honom" lägger i buggar på FB i de trådar som han är med och kommenterar i, så att flera andras kommentarer försvinner. Jag har förklarat precis som det är (om man nu skulle behöva det)? Man blockerar väl för FAN VEM MAN VILL UTAN ATT BEHÖVA STÅ TILL SVARS FÖR DET?????
Tänk er mig som den värsta datahackern ;)
Det som faktiskt är lite skoj med det hela är att det är fler som blockerat honom. Hahaha. Nästan dör av skratt när jag tänker på det!!!! Hur blir det om han får reda på det då???

Efter att jag förstått att de finns de som skriver små meddelanden till honom om vad mina kommentarer innehåller så har jag dessutom rensat på min "vänlista" på FB. Skönt!

Nu är det ett nytt år och jag ser verkligen fram emot det. 2014 ska bli mitt år.
Jag har en fantastisk man, fantastiska barn och fantastiska hundar. Långhåriga med skägg och lugg ouppfostrade man fan så trevliga!

Foto: Yris väntar tålmodigt på att Kungen ska tugga klart!

Ha det bra!!!!!
2 kommentarer:

Sabine Perko sa...

So sorry to read that your Yris is not pregnant. But you are right - go ahead. We say it, too - 2014 will be our year. Our this years motto is: now or never.

Annelie sa...

tråkigt att de inte blev nå valpar. :/ Sen måste jag ju säga att denna man inte är riktigt klok. Snart har han en till i "blockeringsgruppen" ;) Gnäller värre än värsta hundkärringen!