torsdag 10 oktober 2013

Sjukt nöjd!

Med Yris på sökkursen idag, med mitt beslut att inte göra delprov 1 i räddningen, med mitt beslut att äntligen ta en valpkull ,med mitt beslut att Yris ska paras med The King himself Gandalf!
Låter det bra? Det tycker jag iaf :) Så sjukt nöjd!

Ja idag var det dags för sökkursen igen. Ett härligt gäng är det på kursen. Duktiga hundar och figgar. Ni som följer oss på bloggen Har ju sett att jag letat lösning på problemet vi har haft den senaste tiden och nu verkar det som att vi är på G med en lösning. Idag gick det så sjukt bra på träningen. Men först så figgade jag!Ja så här kan livet se ut för en figge. Rätt mysigt och rogivande är det iaf och ligga där och vänta på hund!
Ja så till mitt och Yris jobb då! Fem figgar. En sån bra fart nosen på och helt plötsligt känner jag igen min egen lilla Prinsessa igen. Inget överdrivet fjäsk för figgarna, utan helt enkelt ett bra intresse för figgen! Skönt. Hon var verkligen på med nosen idag.
Kursledaren var också väldigt nöjd med mitt och Yris jobb. Hon tror att Yris är en hund som kommer att kunna köra flying i söket. Det låter lovande tycker jag!
Kanske var det hästskiten hon åt i innan söket som gjorde susen idag eller så är hon helt enkelt rätt duktig min Yra Pyra? ;)
Ja inte verkar hennes "problem" i söket vara så svårlösta, inte i skogssöket iaf!
En sak är då säker hon jobbar när hon ska jobba och skiter i resten! Söt är hon dessutom!


Nu ska jag sova.
God natt!

Inga kommentarer: