torsdag 4 juli 2013

Loppan

Loppan eller Tikkolina´s Angel som hon heter i stamtavlan är en riktigt fin liten tjej!


Loppan
Igår var vi till Hundplejset i Gävle för att få Loppis friserad till helgens utställningar. Äntligen har jag fått fingrarna ur... och anmält min Vackra Prinsessa till show. Hur det går återstår att se ;)
Jag har dessutom äntligen bestämt mig för att ta valpar efter henne också. Så håll utkik för hon kommer att paras vid nästa löp. I nov-dec nån gång skulle jag tro. Hane är inte bestämd ännu. Men jag har ett par snyggingar på lut ;)

Min Loppa är en lagom tik med HD B, ett riktigt väl genomfört MH. Sen så får vi se om hon på det kan få en bra utställningsmerit också! Håll en tumme eller 2 i helgen, TACK!

Är så tacksam för att jag har de hundar jag har. Arbetsmyror alla 4, så snälla och mysiga. Hade fått för mig ett tag att jag skulle byta ras eller åtminstone skaffa mig en till hund då av en annan ras. MEN de planerna har jag lagt åt sidan. Jag ska ha wheatenterriers i hela mitt liv. Om planerna går i lås och det bli söta små valpar efter Loppan så kommer då åtminstone en att få bo kvar i Rogsta, Hudiksvall. Längtar efter Loppbebisar!

BTW, IPO-R träningen med Walle är på G :))))
Fritt följ - HF börjar gå 50 steg rakr fram utan halt,efter helomvändning och ytterligare 10-15 steg görs en språngmarsch och långsam marsch med minst 10 steg vardera... osv.....
Sen så läre han väl fortsättningsvis få följa med på sökträningarna. Ja inte när det är kurs förstås. För den tiden måste ju i första hand ges till de som går kurs!

1 kommentar:

Unknown sa...

Så fin hon är, Loppan :)