måndag 24 juni 2013

Sista veckan!

Så var midsommarhelgen slut då! Vi har haft det så bra.

Inleder nu sista veckan på min semester. Ja det är sant. Landstinget eller medicinkliniken i Hudiksvall i ett nötskal. Fem jävla semesterperioder men bara för sjuksköterskorna som det ser ut! Känns ju inte som att sommaren ens börjat! Men det är ju bara att gilla läget. Visst det är ju alltid skönt att vara ledig men det vore ju trevligt att ha semester med familjen också! Till råga på allt så vaknade jag med en förkylning denna måndagsmorgon.

Igår så var det planerad sökträning men den blev inställd så jag och ett par hundar drog på egen träning. Tog med mig Kungen och Yris för lite miljöträning.

Vi passade på att träna på ett ställe som vi passerade på vägen på vår kvällspromenad.
G i koppel och Yris fick vara lös. Säger bara vilken Kung. Han tar sig verkligen fram ÖVERALLT! Tänk att aldrig nånsin blivit tränad  i sån miljö och bara går och är bara så nyfiken! Bara BÄST är ju han min 9-åring!

Jag och Kungen 2007

Jodå Yris var ju så duktig hon med men hon är ju tränad i sån här miljö! Hon visade verkligen att miljön går bättre och bättre. Stor skillnad är det ju på att vara lös och kopplad. Men jag tycker verkligen att hon blir bättre och bättre! Så än finns det hopp!
Sen så blev jag ändå lite förvånad då jag kom fram till det här stället. Det var liksom serverat med pallar som låg precis så att det bara vara att gå upp med instabilitet på en del ställen. Det var verkligen serverat att träna i den här miljön. Får väl hoppas att det var slumpen och att ingen varit där och byggt “hinder” och inte plockat ihop efter sig?
Hur som helst så blev det ett bra träningspass för oss. Skulle bara haft en figge med så vi hade kunnat köra lite vindövningar också!

Den här fanns i en annan del av det här området. Undra vem som mumsat i sig av den då?

Ny vecka nya möjligheter. Känns helt ok faktiskt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Men sista veckan...aj fan! Kan vi ses på onsdag om du är piggare och jag fått igång bilen på riktigt!
I morgon kommer mitt batteri!!! Håller med dig, roligare om folk kommenterar!
Kram Kerstin