fredag 14 juni 2013

Getingstick???!!

Som en del av er kanske vet så blev G dålig på lördagen av nåt som jag inte vet? Han hade ont! Men var då? Trodde till en början att han hade ont på nåt av ställena som han skadade i samband med höftledsluxen tidigare i våras. Men nä! Trodde att det orsakades av en incident mellan honom och en av de andra hundarna på lördagsmorgonen. Men nä så tror jag verkligen inte att det var.
Utan jag påminner mig om att han låg på bron när vi åt frukost och pep plötsligt till höll upp sitt vä framben och försvann in under sin favvosäng. Visade verkligen att han hade SKITONT! Klämde och kände igenom honom och tyckte verkligen att han ömmade i ryggen på samma ställe som tidigare. Han fick smärtis men mådde verkligen skit. Satt och darrade som ett asplöv. Sen så blir han så påverkad av smärtstillande så det är som en drogad hund jag har. Inte heller särskilt skoj.
Hur som haver så är han i dagsläget hel återställd och det enda som vi hittat är ett framben som varit ordentligt svullet och det var ju det benet han drog åt sig när han pep till där på bron. Svullnaden har nu efter en vecka försvunnit helt :)Getingbon har vi ju under bron det vet vi ju!
Kan en hund bli så sjuk av ett getingstick?

Ingen tid för träning har det varit denna vecka. Lite tråkigt kan man tycka…..
Men idag eller under helgen finns iaf tid att klämma in ett par viltspår iaf.
Tänkte kanske försöka mig på ett viltspårchampionat med nån av jyckarna i huset! Walle är väl den som kommer först på tur!

Sen så har vi ju en utställning inplanerad med Loppa i sommar. Eller 2, en inoff och en off. Båda i Alfta i juli. Ska bli spännande men också lite nervöst förstås!

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer: