fredag 1 mars 2013

KÄRLEK

Igår eller idag  fyller han 5 år eller nästan i alla fall. Den 29 februari 2008 föddes han på Kennel Fehér Macko i Gårdskär, Walle eller Fehér Macko I Want It All som han heter i sin stamtavla.

Han och jag möttes först på sommaren det året. KÄRLEK var det direkt! Jag fick nån slags inre känsla av att den hunden skulle bli min! Det dröjde inte många dagar förrän han fanns här hos oss. Till en början på foder och sen  i min ägo!
Älskade Walle!
En hund som gjort att jag verkligen fått lära mig massor om hundar och om hundträning. En hund som är med på det mesta och snabbt kommer in i vår egna lilla bubbla! När vi tränar och står i så är det han och jag, ingen annan göre sig besvär.

Så mycket skoj vi gjort och ska göra tillsammans!

Valpkurs, klickerkurs, lydnadskurs, sökkurs, inträdesprov till räddningshund, vi spårar vilt och personer, vi tränar lydnad, vi tränar fortfarande räddningsträning och vi kör en hel del sök i skogen. Han är skottfast och har gjort ett fantastiskt fint MH.
Älskade Wallemannen! Den mest samarbetsvillige som finns. Han och jag. Tillsammans ska vi nog uträtta stordåd, Du är Min Vackre Prins. KÄRLEK!!!!!!

PICT0188 PICT0104 PICT0108

PICT0199

DSC06741

090101 029

DSC04388

PICT0191

DSC02307

DSC_0616

Ja det var en liten bildkavalkad det! Han är vacker min Prins!

PS Han kommer under våren att HD röntgas om och då hoppas vi på ett bättre resultat än C (B+C). Ja jag tänkte mest om nån skulle vilja använda denne fantastiske hane i sin avel! Själv kommer jag förstås att anväda honom om resultatet blir till det bättre. Jag har ju 2 tikar som det skulle passa utmärkt att använda honom till ;)

Inga kommentarer: