tisdag 26 mars 2013

Hängbro x 2

Söndag = träningsdag. Vi hade ju träffats några stycken på medlemsmötet på klubben i torsdags och då kläckte jag en idé till M om att vi kanske kunde åka till hängbron o Forsa för lite miljöträning på söndagen. Hon är ju inte sen att nappa om man säger så. Så när söndagen kom så drog vi till hängbron och sen visste inte vi andra vad som skulle hända men M hade mera planer för oss. Vi kan väl säga att det blev hängbro x 2 på denna träningsdag!
Solen sken och det var den första riktigt varma vårdagen på länge. Så underbart att vara ute en hel dag. Det enda som hällde grus i mitt maskineri var den förbaskade flunsan. Men med Paracetamol i kroppen så går det mesta, ja åtminstone 5-6 timmar ;)

Yris och jag har ju gått på hängbron förr och det märktes för hon accepterade snällt att gå över. Visst hon tycker minsann att det är lite läskigt för hon har bråttom över.

DSC_0499_redigerad-1 Lite läskig är den ju också. Det tycker jag med. Men jag har ingen rädsla som kan smitta av sig till Yris iaf. Skönt!

DSC_0506_redigerad-1 Hon är så fin och duktig min tjej. Jag är så stolt över henne.

DSC_0430 Det tränades lite passivitet också men det är nåt som vi som vanligt behöver mera av. Det som blir lite tokigt en sån här gång är att avståndet till de andra hundarna blir för kort. För mig är det viktigt att träna på det sätt jag tycker är rätt. Långa avstånd som hunden fixar. Sen eftersom hunden blir säkrare korta ner avståndet efterhand. Viktig att den får lyckas!

Sen så drog vi vidare till en annan hängbro. Ja ni vet en sån som finns på lekplatser. Ja ni vet en sån här. Ja fast en sån som det finns en hängbro gjord av typ kedjor med plast/gummi på. Den hade M klätt med en prasslig presenning. Sen i slutet en rutschkana.

Alla hundar fixade detta också. Men den var mycket svårare än den STORA hängbron.
Här tänker jag passa på att skryta lite över min sessa. Två steg framåt kan man säga. Hon fixade lyftet, “hängbron och rutschkanan. Fint. Rutschkanan “åkte” hon nedför på egen hand!
PS Lekplatsen på bilden har inget med vår träning att göra!

Tack Bästa Gänget för en Härlig och Lärorik träningsdag!

Igår så var jag tillbaka till veterinären med Kungen som äntligen är på bättringsvägen. Visst fortfarande en liten annorlunda rörelse i bakbenet när han går och vinglig är han i bakdelen. Men betydligt bättre. Så vi fortsätter med antiinflammatoriskt i en vecka till!
Fast jag ska säga att jag vill ju helst träffa nån av veterinärerna som vi brukar och inte en ny varje gång. Dessutom så stämde inte min kemi med hennes kan jag säga. Men hunden blev ordentligt undersökt i varje fall. So far so good!

Ja så röntgade vi ju om lilla Yris armbågar också. De förra bilderna var ju så brusiga och gick enligt SKK inte att läsa. Då hoppa vi på bättre bilder nu då, så att jag slipper ha ångest för detta längre!

Nä nu ska jag ta hand om min flunsa lite. Känns som om det är på tiden att göra det! Kan ju säga att den efter 5 dagar inte är ett dugg bättre utan snarare sämre. Skit! Fast jag har väl mig själv att skylla antar jag. Ta hand om de som är sjuka är jag rättbra på men att ta hand om mig själv när jag är sjuk det är jag dålig på!

Ha en härlig Tisdag!

Inga kommentarer: