onsdag 2 januari 2013

2013

Smaka på ordet 2013, hmmm. Visst känns det bra? Ja ta mig sjutton gör det inte det :)
För det här året har vi planer som SKA fullföljas. Opps nu kanske jag har lite bråttom? Ja vi tränar iaf för att kunna fullfölja dessa planer.

Loppan – mattes hjärta. Åtminstone ett par inoff utställningar och går det bra åtminstone en off. En sån snygg tik bör väl meriteras. Anlagsprov i viltspår SKA göras. Så ska hon skottränas i viltspåret. Går det bra så fortsätter vi med viltspårandet och kanske, kanske, kanske KM i viltspår? Kanske ett MH också?

Gandalf- The King. Utställandet har vi nog lagt åt sidan, möjligtvis blir det Alfta off och ev. NG inoff på samma ställe. Sen så ska vi nog försöka oss på ett viltspårschampionat med denne duktiga spårund. Vem vet kanske det blir KM för honom också. kulle vara skoj att göra att MH också men  det prioriteras inte.

Walle- Bästa Prinsen. Här ska det dras igång på allvar. Lydnaden och miljöbanan i IPO-R ska tränas in. Sen så hoppas vi att det kommer upp nån tävling på SBK så vi kan få visa upp oss. Vi fortsätter med räddningssöket förstås! Det är ju där vi trivs som bäst!
Så ska ju hans höfter röntgas om. Hoppas på att resultatet blir bättre och att han kan få gå i avel. Isf är jag den första att använda honom förstås!

IPO-R FRITT FÖLJ

IPO-R DISTANSKONTROLL OCH FJÄRRDIRIGERING

Yris- lillsessan. Vi fortsätter med räddningssöket och lägger krutet på det. Startar kursen som planerat så ska vi givetvis anmäla oss dit. Höfter och armbågar ska röntgas (nervöst förstås). För om det inte går vägen så får vi lägga om våra planer.
Vi ska miljöträna så fort vi kommer åt och vi ska passivitetsträna minst lika ofta. MH ska göras.

 

Christina - jag själv. Ska VIKTMINSKA (påbörjat igår)!!! Ska träna styrka 2 ggr/v. Kamma hundarnas pälsar var 4.e dag, alltså en om dan i rullande schema och då ska även deras tänder borstas.

Så ska ju alla barnen fylla ÅR, 18, 20 och 30. Oj var tog de åren vägen?
Ja som det ser ut så har vi lite att göra det kommande året.

Ni får ha ett UNDERBART 2013 för det ska vi ha och kom ihåg det är dagarna som kommer och går som är själva livet!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

JA nu ser vi fram emot ett nytt härligt år med rolig och bra träning...vi har varit alldeles för stilla nu av olika anledningar!
Härliga löften du ger...Visst rinner tiden Mina fyller 31, 29 o 22...men jag är bara 39...
Vi ses till helgen// Kram K