onsdag 30 januari 2013

Uppdatering

Här om dagen var Loppan och jag på en härlig vinterpromenad. På täkterna finns massor med skoterspår och rådjursspår. Hon är en riktig viltspårare den damen. Här ser ni ett smakprov på det! Duktiga Loppan!


Så har vi tränat sök förstås. Yris nere i mörka kulvertar. Hon har verkligen samlat ihop sig men jag känner att själva sökutvecklingen stått stilla nu ett tag. Skulle verkligen behöva träna utomhus för att jobba upp hennes nos lite grann. Hon spårar gärna om det går, hrmm.
Visst hon fixar ju sina figgar. Men ibland så åker spårnosen ner lite för mycket. Ja fixar hon inte detta med räddningen så har jag iaf en riktigt duktig spårhund.
Förträffarna för räddningen närmar sig med storm och vi har en hel del att träna på innan inträdesprovet.Lyft, miljö, hundmöten och skott. Med stor fokus på hundmöten och skott då. Ja bara att ge sig ner på stan då och träna dessa möten, urtrist träning men nödvändig.

Har kört spark med Walle och han är verkligen en riktigt bra draghund. Funderar lite på barmarksdrag. Han är ju så snabb och stark den hunden. Har kollat lite på en kickbike men den är ju så dyr. Blir väl till att spara lite då!
Så har jag tagit tag i lydnadsbiten med honom också. Rutan har tränats idag och han kom väl ihåg den si så där. Men vi jobbar på den.........

Om nån där ute har ett tips på vad jag borde tävla med den hunden så tas det tacksamt emot!
Nä nu laddas det för nattjobb och i möra massor att göra för i helgen blir det kalas. Äldsta sonen blir 30 och dottern fyller arton. Vi firar dom båda denna helg. Ska bli så skoj att samla hela ligan igen. Älskar mina Barn så otroligt mycket! Dom Bästa!

1 kommentar:

Unknown sa...

Så söt hon är när hon pulsar i snön! :)