lördag 1 december 2012

Passivitetsträna

Dags att lägga till saker i träningen som inte är så skoj då. Borde verkligen ta med mig Yris till den inoff utställningen i ridhuset idag. Men snövädret eller kanske man ska säga snöovädret får mig att vilja vara inomhus och tända en brasa istället ;)
Snöstorm är väl vad vi haft. Ca 50 cm snö i full storm på ca 2 dagar. Ja visst är det mysigt med vinter. Men…..allt behöver väl inte komma på en gång.
Mest snö i landet under dessa dygn. Gissa vart? Jo i Hudiksvall! Julstämning råder :)

Det som är lite speciellt med Yris är att hon är den lugnaste hunden när vi är här hemma men på träning har hon svårt att koppla av. Så under denna vinter blir det till att träna passivitet!!! Nödvändigt men så himla tråkigt. Så finns det andra tråkiga saker som också måste tränas in. Lydnad i räddningsmiljö och en hel del miljöträning. Som sagt så har vi en del att pyssla med under vintern.

Nä nu ska jag studsa upp för andra gången denna morgon och ut med resterande hundar. Loppan hon var ut kl 05:25 i morse då hon tydligen höll på att kissa på sig: Ja iaf lät det så. Men det verkade inte så när vi kom ut………… Kanske ville hon bara ut och busa i snön. Vem vet!

Idag blir det lite fix inför advent och imorgon, Räddningsträning!

Inga kommentarer: