tisdag 27 november 2012

Snart jobb…………

Tisdag och sista dagen innan jag ska börja jobba igen. Ja enligt ortopeden behövs ingen längre sjukskrivning än 1 vecka. Jag blir trött bara jag tänker på att jag redan ska tillbaka och springa på det hårda golvet i de långa korridorerna och dessutom orka med……. Knät är dessutom VÄLDIGT svullet.
De piller jag fått av ortopeden lämpar sig inte att inta under arbetstid…………

Idag stoppade jag iaf i mig ett par “ortopedpiller” för att kunna gå på en lite längre promenad = ca 2 km. Gick väl si så där ;) Tur är ju att mina hundar liksom har en känsla för att nu drar vi inte i kopplet för matte kan inte gå riktigt!

Hinner ju göra en del annat på dagarna i stället som att fortsätta läsa i sökboken. Blir ju liiite sugen på att träna hund då. Fick med mig sonen till skogen för att köra lite vittringsövningar med Yris. Eller vindövningar som jag kallar det. Efter promenaden så hade hon ett mera lämpligt tempo i skogen iaf.
Så spännande att se att hon sökte av precis som det beskrivs i boken! Men hon behöver massor med vittringsträning då hon mänga gånger föredrar att sätta ner spårnosen! Så spårträningen ligger nu helt nere för den här damen.

DSC_0903_redigerad-5 kopiera

En teori till som jag verkligen fått bekräftat är ju att man inte alls behöver börja med att “spåra in” hunden innan man går in på söket. Har man bestämt sig för att man ska köra sök med sin hund och den har en större fallenhet för spårandet så tränar man in söket i första hand. Tjoho, logiskt! Eller hur?

Inga kommentarer: