lördag 6 oktober 2012

Jakttider

Japp till veckan drar det i gång i skogen, ÄLGJAKTEN!
Då är det bäst att se över var man tränar sin hund! Kanske borde man skaffa en ajfån och alla möjliga och omöjliga jaktappar som finns. Så man kan ha koll på läget. Fast då måste man väl vara med i alla möjliga och omöjliga jaktlag för att se var de håller till. Hrmm, kanske borde det finnas en app som de var “skyldiga” att logga in sig på och tala om var de befinner sig. Litar inte riktigt på “gubbar med bössa” ser ni ;-)

2jakt

Fast det är klart de jagar ju snart året runt!
Senaste sökträningen då fick vi byta ställe. För precis när vi kommit fram och ska pallra oss iväg till rutan. Då dyker han upp där i skogen som gubben i lådan, JÄGAREN! Precis där vi tänkte vara så pågick rådjursjakt. Ja tur var det väl att han såg oss så att vi kunde byta ställe.
Vi får väl träna räddning under veckan som kommer så slipper vi oroa oss. För efter nästa vecka så blir det väl lite lugnare i skogen. Hoppas vi! Skulle bara vilja veta var de håller hus för skogen är ju så stor att man kan samsas!

På söndag ska det tränas räddningssök på en “säker” plats. Ska bli så skoj. Har ju hittat en del nya träningskompisar som är intresserade av räddningssök precis som jag. Så nu känns det bra igen. Visst saknar jag de som jag brukar träna med annars. Men de har valt en annan väg att gå på. Ja det accepterar jag ju men de saknas förstås. Fast när vuxna bara slutar höra av sig då kan man ju undra……….

Nu upp och hoppa för idag ska människokroppen få sig ett träningspass. Under vintern ska det ske en förvandling är det tänkt. För ska man träna räddning och lyckas krävs det en hel del av den mänskliga kroppen också inte bara av hunden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja nu är det livsfarligt alltså att vara i skogen, bäst att ligga lågt då!
Skönt att du hittat ett gäng som kan träna när det passar...jag hoppas vi kan få till det framöver, kanske kan ses och kolla på tider!
En annan är ju så slut på lördagar numera att det verkligen blivit en vilodag!
Men på loven då är det helt ok!
Vi kan höras av!// Kram Kerstin