söndag 21 oktober 2012

Hos Prinsessan

Tog med mig Yris och åkte till Övik i fredags. MODO dam ska ju spela Europacup- EWCC i helgen. Bäst att passa på när man ändå lagt ledigt på schemat.
Lämnade gubben hemma med 1 höglöpande tik och 2 hanhundar, hahah.... ;)

Tanken va ju förstås att se lite hur Yris fungerar utan resten av hundflocken och få chans till en del träning i ny miljö.
Helgen har bjudit på ett fantastiskt väder. Lite småkyligt men nästan helt vindstilla och SOLSKEN, underbart!

Yris och jag har promenerat nere vid arenan, alltså Fjällräven Center. Denna säsong hemma arena även för damerna!
Vi har tränat i en massa nya miljöer. Vissa riktigt bra ur räddningssök synpunkt. Jag har verkligen blivit varse på vad vi behöver träna på under denna vinter. Instabilt underlag och gallertrappor är väl det som vi bör lägga mest krut på.
Yris har verkligen visat att hon är en hund med ett fantastisk stabilt psyke. En sån hund som man önskar att alla fick äga nån gång i livet. Jag har haft henne lös under stora delar av våra promenader. Men varit noga med att koppla upp henne vid hund och människomöten. För att jag vet ju vad jag själv tycker om lösa hundar! Från att ha varit en hund som för några månader sen sprang runt som en toka och inte alls lyssnade på när man kallade inte henne så måste jag säga att hon gjort stora framsteg. Här kommer lite bilder!

Fint är det ju nere vid arenan

Vackra Yris

Så här kan man ju också se ut

En underbar liten hundfröken är hon.
Nä nu ska vi ladda för match nr 2. Igår besegrades danska Hvidovre med 6-0 och idag möter dom ett norskt lag. HEJA MODO!

Inga kommentarer: