tisdag 16 oktober 2012

Förmiddagspass

Tog med mig Yris och Walle och for på klubben en sväng. Snöblandat regn och ca 2 grader. Skitväder mao. Ja ingen av oss är ju gjord av socker precis. Så det var väl bara att köra på.

Tog ut Yris först. Så har man då hittat nåt som den lilla damen tycker är äckligt. Att sätta sig och lägga sig i blötan. Så uppenbart blev det ju nu.
Men tanken var ju att vara med henne på agilitybanan och träna lite hinder och tunnlar. Rena rama miljöbanan. Efter lite träning så fixade hon det mesta faktiskt. Njae gungbrädan struntade vi i. Hon hoppade,tog sig genom tunnlarna, gick över A-hindret och balansbommen. Nu sussar hon nog sött resten av dagen.

Det som är så skoj med henne är ju hennes glädje och fart. Nu ska vi ligga i med träningen ett tag framöver. Hon fattar snabbt och är en hund som passar mig alldeles ypperligt i fart och arbetstempo.

Walle han är ju som han är han. Han brukar ju alltid prestera bra. Men idag så ville det sig inte riktigt alls. Han brukar ju tycka om att träna på klubben men idag så var han så låg. Av hans enorma arbetsglädje fanns det inte mycket denna dag. Vette sjutton vad som tog åt honom?

Hej Då!

Inga kommentarer: