söndag 14 oktober 2012

Det krävs en viss intelligens ;-)

Gårdagens sökträning var ju ur alla synpunkter rätt så lyckad. Bra plats, trevliga människor och väldigt duktiga hundar. Precis som det ska vara då.

Yris går från klarhet. Hon börjar iaf så smått förstå det här med rullen. Ja iaf ibland. I miljön är hon inte det minsta rädd. Idag kom jag dessutom lite tidigare till träningen så jag hann med att gå i miljön med henne innan vi drog igång träningen. Det var nog riktigt bra för nån slags liten urladdning var det nog. För sen på träningen så var hon en aning lugnare :))
Jag hade set ut ett par platser i förväg där jag ville ha mina figgar. Platser där hon blev så illa tvungen att ta sig fram i en lite svårare miljö på ett eller annat sätt. Det fixade hon finfint. Hon klarade markeringarna rätt så hyfsat. Ja lite hjälp behövde hon ju! Men jag måste säga att jag verkligen är nöjd med min lilla tjej!

Walle han skulle få testa lite som han inte gjort på väldigt länge han. Figgar på höjden och figge i låda. Först med egen rulle och kanske med lösrulle om det inte funkade med egna rullen. Han visste minsann var figgen fanns men blindmarkerade ändå. Jaja, vi har ju inte tränat på det här sättet på länge. Resten av skicken blev det lösrulle. Lite svårt har han ju när han inte kan sätta nosen på figgen. Vi tränar vidare med lösrulle då!

Idag råder det fullständig vila då jag var helt utpumpad då jag kom hem från jobbet. Får se om vi orkar ta nya tag i morgon!

Sen till nåt helt annat!
Ja då har man fått erfara vad det innebär med anonyma skitkommentarer. Tråkigt! Men det är väl sånt man får ta är man bloggar med glimten och ironin i ögonvrån.
Ja för att förstå ironi krävs förstås en hel del intelligens............ ;-)

Inga kommentarer: