måndag 27 augusti 2012

Kanske bäst att passa sig…….

Nä kanske inte. Jag personligen tycker att det är helt rätt av SKK och SBK att gå ut med en policy för digitala medier så som FB, Twitter, You Tube, bloggar, hemsidor mm. Det är kanske inte alltid så lätt att tolka det skrivna ordet i kommentarer och inlägg på olika forum.  Nog om den saken. Fast nog måste man få klaga ibland……. iaf liiiteeee ;)

Hundträning har det inte blivit så mycket av de senaste dagarna. Trött är bara förnamnet för mig just nu. Tror jag håller på att bli sjuk, halsen svider………. Tyvärr :(

Ja jag har iaf läst på lite på rallyskyltarna och fixat gott godis till Walle. Köpte billig picnic bog och stekte den i ugnen så nu har man riktigt gott godis att belöna med! Vad gör man inte för sina vänner!

En liten träningsrunda blev det iaf idag. Fram med några skyltar och träna lite. Det vi behöver lägga mest krut på är väl att han ska komma in framför mig och sätta sig! Men med steken som belöning så gick det finfint. Ni som tränar och tävlar rally, har ni nåt kommando för att komma in framför föraren och sätta sig där? Jag har nog bestämt mig för att säga framför och sen sitt.
Imorgon är det kurs igen så då hoppas vi att han är mera fokuserad på mig och träna än de andra hundarna, suck!

Då det verkligen känns som om hösten är i antågande så var jag och inhandlade nya reflexvästar till hundarna idag. Riktig snygga om jag får säga det själv :))

Loppan  i sin nya snygga reflexväst från Granngården!
 
Så nu hoppas vi att vi syns i mörkret. Jag i min reflexväst och hundarna i sina.
Ha det gött!

Inga kommentarer: