torsdag 30 augusti 2012

Grrr

Aldrig får man vara nöjd.
Ni som inte vill läsa en klagovisa  kan sluta genast och på en gång!


För det första så blev jag nog lite besviken för en jycke jag kollat på som skulle vara perfekt för räddningen om Yris inte fixar det, har redan blivit omplacerad. Skit! Fast jag har ju inte tid med 5 jyckar ändå…….Suck!
Men rasvalet på nästa är gjort! En AUSSIE mina vänner en AUSSIE! That´s it!
Två kennlar finns det att välja på! Då så då är det väl bara att vänta till 2013-15. Nånstans där emellan så kommer det att ske!
Nu ska jag prova en vallhund!

aussi1 Bild från Google

Ja vi har tränat rally Walle och jag. Eller försökt att träna iaf. Varit på kurs vetja!
Vette sjutton vad det var med denna hund idag (lite tendenser förra gången också). Nu har vi ju träffat alla hundarna 3 gånger och de borde minsann flockat ihop sig vid det här laget. Tikarna lockar med sina förföriska dofter och hanarna är potentiella motståndare (fighters). Han luktar  och luktar. Nosen i marken och fokus på allt utom det vi ska göra. Skithund!
Känns rätt jobbigt.
Han VILL ju inte ens jobba för sjutton!

Han ska väl inte behöva börja med sånt här fjant då han är 4,5 år och aldrig hållit på så här förr? Ja nu kan det ju vara en engångs företeelse. Men fortsätter det så måste jag nog fundera på att låta kastrera honom. Synd då han verkligen är en väldigt fin och trevlig hane som verkligen borde få gå i avel!

Just nu känner jag mig bara besviken och våldsamt frustrerad!

När jag ändå är på G så kan jag lika gärna fortsätta. Funderar på att lägga ner bloggen! Tyvärr så är det skittråkigt att skriva och nästan aldrig få nån respons på det man skriver!

God Natt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men hallå!! Du kan väl inte lägga ner bloggen! Jag läser den jämt. Den är ju en av dom bästa!!

Nosa på plan är ett dilemma, fråga mig! Jag vet! Men det brukar ju gå över efter ett tag. Jag skulle inte kastrera honom. Han är skit fin och en otroligt duktig hund. Han kan göra många tikar glada ;-))

Marita

Anonym sa...

Inte ska du sluta blogga. Jag får inte heller så många kommentarer på det jag skriver i min blogg.
Inte ska du kastrear din hane bara för att han nosar på plan och för tillfället är lite okontaktbar!!! Sååå lätt får man inte ge upp. Kom igen ta nya tag!!!! Det är lite motigt ibland.
Min tik Sirrah kom in i en period då hon blev så tveksam i agilityn och det kändes som om hon inte tyckte det var kul. Jag backade i träningen och gjorde lite andra saker och sakta men säkert så vände det. Vi jobbar forfarande på att få bort tveksamheterna i starten.
Kram karm Marie-Louise

Tes sa...

Håller med de andra! Inte skall du sluta blogga och inte skall du ge upp! Jag började ju också lite på rallylydnad och hade precis samma problem som du. Näsan i marken och platt mage mot mark. Bara nosa, nosa, nosa. Nu har jag ju inte världens bästa lydnad alla gånger på min hund. Kanske spelar det roll, kanske inte. Jag gav också upp men mycket berodde ju på kass kursledare också! Kämpa på ni bara! Ni grejar det tillslut! <3 Kram