fredag 17 augusti 2012

Ett till idag!

Kör ett till inlägg idag. Medans jag har träningen i färskt minne! Eftersom jag inte var så helnöjd med Walles träning igår så hade jag redan då beslutat att jag skulle åka till klubben för att köra lite idag med.
Nu vet jag iaf vad det är som ställer till med det mesta för honom. Sexualdriften ;-) Borde han kastreras kanske?
Lite synd på en sån snygg och trevlig hund med ett MH så bra så att beskrivaren blir sugen på att göra MT på honom. Hmm. Nä det är väl bara att jobba på. Idag så var den BÄSTA BELÖNINGEN att få springa till kanten av planen och KISSA. Jajaja jag vet han borde inte fått gjort det MEEEN eftersom han var så sugen på det så hade säkert många med honom pinkat där förr ;-)

Passade iaf på att göra några riktigt långa inkallningar. Han har ju haft en tendens att lägga sig ner när jag lämnar honom. Men idag satt han fint kvar. Han kom dessutom som skjuten ur en raket när jag kallade in!

Körde hoppet enl Lkl I och sen en Akl. Båda gick bra. Så då kan jag nog utesluta smärta i bogen iaf. Tror nog att det var värmen som störde honom igår. Idag var det inte en stekande sol som lyste över planen hela tiden utan ett litet moln som skymde den då och då!

Efter hoppet så blev det fritt följ och idag var han med på noterna hur fin som helst. Raksträckor, vä och hö svängar och halter, snabbt tempo och långsamt tempo. Sen extern belöning med lite pinkning då!!! Då fick jag minsann upp honom i tempot lite :))))

Så slog det mig att jag aldrig nånsin tränat hoppet med apportering. Tror ni det gick bra? Japp första försöket lyckades till 100%. Ja jag gjorde inte hela momentet förstås. Utan hoppet mot mig med apporten. Sen är resten kvar då!
En helnöjd matte var det efter dagens träning.

wallehopp

Hoppas ni får en trevlig helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag belönar Wall-E ibland också med att få gå av plan och kissa och lukta lite. Ibland är det den enda belöningen som duger....men men...

Marita

Ps visst är det väl en av mina foton som jag tog med din kamera i förra inlägget. Tycker mig se lilla Yris ;-))