söndag 15 juli 2012

SEMESTER

Idag är sista arbetspasset innan semestern. Känns så härligt att få lämna det som mera liknar MASH än en vanlig vårdavdelning på ett vanligt svenskt småsjukhus! En typisk sommar på ett svenskt sjukhus skulle jag vilja tillägga! Så första semesterveckan kommer nog att gå till att ligga på soffan. Slut som man är! Så sjukt att det ska behöva vara så!

Veckan som gått har jag mest jobbat och bara hunnit med några kortare klickerpass med Yris. Som i nuläget är en trögboll. Hmm! Vem vem har sagt att det ska vara lätt att träna hund? Nä jag får nog ge henne 5-10 minuter varje dag om det ska bli nåt vettig av det hela!

Vi får se när det kommer att bloggas igen. Som sagt var så har jag ju semester de närmaste 4 veckorna. Visst ett och annat inlägg blir det väl. Men nu har jag köpt mig en bra kalender där hundträningen kommer att dokumenteras så så många inlägg tror jag inte det kommer att bli framöver. För i nuläget så fungerar ju bloggen mera som en slags träningsdagbok än nåt annat.

För vem läser här egentligen?

DSC_1124

Ska nog bli en livsnjutare jag med som dessa 2 bästa vänner. Yris hon gör som Gandalf hon och han kan konsten att njuta av tillvaron!

Undra om man kan säga att “Vi hade iaf tur med vädret” när semestern är slut?

Ha en bra dag!

3 kommentarer:

Tes sa...

Sluta inte skriva vettja, det är ju superkul att läsa om allt ni hittar på!!! :-) Ha en fantastisk semester nu allihopa!!!!

Anonym sa...

Jag läser:) K

Anonym sa...

Och jag läser :-)
Kul att höra hur du arbetar med hundarna och om deras olika personligheter!
/Susanne i Skåne