torsdag 26 juli 2012

Badkrukan

Vad har hänt sen senast? Inte mycket egentligen. Barnen är hemma och lediga och vi försöker förstås göra lite saker tillsammans hela familjen. Ja förutom de måsten som finns förstås! Vi håller ju på med gräsmattan och det går så SAKTELIGA framåt. Vi har varit på stranden med mindre bra väder. Vi har kvällsbadat och vi har varit på restaurang. Kan verkligen rekommendera Texas Bar och Saloon om ni ska till eller passerar Hudik. Underbar mat!

Hundarna då?

Loppan är ju den som mest älskar vattnet så hon har varit med oss och kvällsbadat. Walle var också med men den rackaren han doppade inte ens fötterna, hahaha värsta badkrukan :))

DSC_0084_redigerad-1

Loppan gillar att bada och simma

DSC_0127

Walle han gillar mest att nosa runt och kissa lite här och där!

Med Yris har jag faktiskt tränat lite utav varje. Tränat inkallning som under ordande träningsförhållanden i trädgården fungerar till 100%. Nu gäller det att flytta ut det lite då.

Fotgåendet är hon riktigt bra på orkar faktiskt hålla en riktigt bra position i säkert 10m. Så jäkla bra! Visst med lite hjälper förstås men flera meter utan faktiskt så den ska väl kunna bantas bort rätt snabbt.

Apporteringen den fixar hon fint! Så snart ska vi väl introducera metallen då. Där tror jag det blir lite svårare om man säger så ;-)

Vi tränar vidare!

Walle han är väl klar för åtminstone Lkl I. Där är det bara matte det hänger på. Har sett en videosnutt på en wheaten som tävlade rallylydnad. Kan ju säga att det såg väl inte så svårt ut precis, inte nybörjarklass iaf. Det kanske vore nåt för oss.

Idag ska jag till ortopeden med mitt knä. Äntligen! Så får vi se om det så småningom blir operation då. Så att man kan röra sig som vanligt även om underlaget är ojämnt.

Letar vidare efter en lite mindre utställning där jag kan visa upp min lilla Loppa!

Ha en bra torsdag!

1 kommentar:

Kerstin sa...

Ja här snorar vi vidare och blir tyvärr i sängen en dag till...suktar ut i det fina vädret! Duktiga Loppan men hon är väl så ivrig och förväntansfull så då åker propparna i lite där :)))
Rally är skoj och inte så svårt, det som är svårt är ju att hålla reda på skyltarna och avstånden...oftast förarfel om det går åt pipsvängen tror jag!
Vi ses bland myggor o knott snart igen!
Kram