tisdag 19 juni 2012

Skäggiga hundar

Men varför i himmelens namn spar man så mycket skägg på sina hundar för. Det ser ta mig sjutton inte klokt ut! Tycker JAG! Visst en wheaten ska ha skägg men inte ett skägg lika långt som jultomtens ;-)

DSC_0818_redigerad-1

Jag tycker att detta skägg skulle kunna kapas en hel del! Det måste på nåt sätt gått ett mode i detta. För när jag tittar på bilder från utställningar nåt år tillbaka så finns det inte en endaste hund med dessa “vansinnes” skägg. Visst var och en gör ju som man vill men JAG tycker iaf inte att det är snyggt!

 DSC_0907

Det här tycker jag är snyggare och mera lagom.

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

Johanna sa...

Håller med! Tycker både lugg, skägg och benhår går till överdrift.

Hanna sa...

Då hör jag ju till dom som tycker det är snyggt med mycket skägg. ;) Alice hon kunde få riktigt långt skägg men nu är det avkapat till vad som passar henne bättre, måste jag erkänna! För även om jag tycker det är snyggt med ett maffigt skägg (måste vara proportionerligt) så blir dom ju väldigt söta och valpiga när man kortar av det. :)

Anonym sa...

Det har blivit lite på modet igen med enorma skägg. Själv tycker jag det är riktigt fult med ett mastodont skägg. Hela terrier uttrycket försvinner och hunden ser mer ut som en bergsget.

Mvh Marie-Louise httpp://mygganosirrah.bloggagratis.se

Kristina sa...

Du behöver väl inte ha så långt skägg, eller är det någon som säger att han ska ha så långt skägg?? Vissa hanar har för långt skägg tycker jag men enligt RAS så får pälsen inte vara längre än 12,5 cm. Men när dom är så kortklippta på hals och bröst så tycker inte jag att skägget får bli för långt då blir det ju ett jätte stort huvud som inte stämmer överens med resten. Jag tycker att du ska ha det som du vill :)

Kram Kristina Josefsson