fredag 29 juni 2012

Frisk hund och vacker Loppa!

Ja då var det dags för ett inlägg då. Kungen har slutat med sin medicin och verkar vara okey igen.Ja nästan i alla fall. Han tillåter inte Yris att härja runt så mycket längre. Blir hon för hårdhänt säger han bestämt ifrån. Det tyder nog på att han inte är helt bra……… Men annars funkar han bra. Hädanefter blir det alltid sele på honom för att undvika all belastning på nacken. Skönt känns det, att han mår bra. Tack till er som bryr er!

Det har väl varit lite dåligt med hundaktiviteter denna vecka kan man säga, hoppas på lite sökträning på söndag! Igår hade jag onsdag hela dan och då missade jag ju förstås skotträningen som är på klubben på torsdagar. För det var ju torsdag igår, skit också. Dags för semester kanske???

Har tagit mig i kragen och badat och klippt 2 hundar denna vecka, Loppan och Walle! Tänkte till lite när jag höll på med Loppan, så jag blev rätt nöjd själv med resultatet. Det jag fortfarande tycker är supersvårt är huvudet! Jag borde kanske ställa ut henne nån gång…………… För hon är ju ändå rätt fin <3

DSC_0975

Min Vackra Loppa, Gandalfs dotter!

Ha en bra helg!

2 kommentarer:

Tes sa...

JA, nog är hon fin alltid! Skönt att G är så pass bra igen! Då ger det nog snart med sig helt! Kram

Kristina sa...

RÄTT FIN???? Hon är ju super fin. Henne vill vi gärna se i ringen :) Hoppas Gandalf snart blir helt frisk så han kan busa med Yris, på hennes vis :)