söndag 20 maj 2012

Walle

Älskade arbetsmyra! Tänk att det finns en hund som ser upp till sin matte så som han gör. Han jobbar och sliter försöker alltid vara till min tjänst. Som ni alla kanske vet så har vi inte alls legat i med lydnadsträningen som vi borde. Lite taskigt mot en hund som honom. Som älskar att arbeta!

DSC_0174_redigerad-1

Efter ett par stapplande lydnadspass under veckan så vaknade både hunden och hans matte. Taggade som sjutton är vi på G igen! Vilken hund jag har. Ojojoj han kan verkligen impa på sin matte. Inte allt kvar till appellen då! Om vi nu ska tävla…………

Därför anmälde vi också till MH, alltså för att kunna tävla i brukset. Dessutom kom vi med på första försöket. Annars är väl jag si så där inställd till MH. Vet egentligen inte vad jag tycker om det. Kanske är det överskattat? Ska hur som helst bli spännande att se om det överensstämmer med den hund jag tror jag har i snöret.

Har jobbat hela helgen men idag på em tog bästa Kerstin med mig ut till räddningstjänsten för lite sökträning. Oh huj vad det gick. Vilken jäkla jycke jag har. En riktigt bra sökhund är han!

Yra Yris var också med för miljöträning, ingen som helst rädsla finns det hos den hunden, inte i den miljön iaf. Hon vill ju också leta figgar.

När vi sen kom hem så kröp det 2 jävligt vidriga små fästingar i hennes päls-. Fram med luskammen och g¨å igenom dem båda då. Ingen mer på Yris och ingen på Walle. Äckeldjur varför finns dom egentligen.

Nä nu blir det natti natti Imorgon är en annan dag och då kommer det att hända andra saker här minsann…….

Inga kommentarer: