onsdag 11 april 2012

Dog fight

Inte kul när ens hundar slåss! På allvar och man inser att man måste bryta för att skadorna inte ska bli allvarliga. Det var hannarna som rök ihop som bara den. Fy sjutton vad trött man blir :( Sen när vi skulle skilja demåt så blev E biten i tummen. Ett ordentligt bett, akuten besök, PC i 10 dar och smärtis ett par dagar. Hundarna klarade sig nästan utan blessyrer, en del småskråmor fick Kungen. Han verkar ha ont och jag har gett honom smärtis som jag hade hemma. Just nu är han faktiskt rätt så tagen och det känns ju lite jobbigt. Vi får hoppas att skråmorna läker snabbt och att de inte blir infekterade.

Annars så har jag varit till veterinären och vaccinerat Walle. Det vanliga var 3e års vaccinet och så passade vi på att vaccinera mot rabies och skaffa ett hundpass också.

Kommit igång med lite träning har vi också. Ett kortare lydnadspass körde vi idag. Men oj va det märks att detta är färskvara. Ja fotposition med raka fina sättanden fick vi till och en start med fotgåendet som snabb kommer att gå att öka på. Walle tyckte det var skoj och jag likaså. Törs vi hoppas att vi hittar tillbaka till glädjen i tränandet igen? Hoppas!

1 kommentar:

Kerstin sa...

Nä det är skitjobbigt att man ska måsta skilja dem åt och tur att det inte blev värre...klart vi hittar tillbaka till träningsglädje igen, snart är det lite varmare ute åh då blir det lättare...Utställning på gång?
Höres,,,