torsdag 26 april 2012

Bygga muskler!

Japp då var det nån dag sen senast. Skinkosttuben verkar ha kommit ut både framtill och baktill på hunden. Hoppas att allt kommit ut bara. Ska köpa lite sparris och mata honom med så känner jag mig lite säkrare sen. Ja fast man vet ju aldrig….. Men han mår ju bra och äter och skiter som vanligt. Så vi hoppas att det är över för denna gång. Skulle han bli dålig på nåt vis så vet vi ju varför och kan ta oss snabbt till veterinären!

Annars så händer det väl inte så där mycket just nu. Walle och jag cyklar vidare, 3 km v.a.d som kommer att utökas till 5 km inom kort. Han har fått up flåset bra tycker jag. Efter cykelturen brukar vi HÖR och HÄPNA numera köra ett LYDNADSPASS. Det är brukslydnaden vi tränar på!

Yris har fått sin första cykeltur och hon tyckte det var lite läskigt. Men på det stora hela så gick det helt ok för att vara första gången. Får man bara lite godis så är det mesta ok tycker den tjejen! Vi nöter dessutom vidare på lydnaden och där gör hon snabbt framsteg :)))

Tycker att jag fått iaf lite flyt i hundträningen.

Igår kom jag plötsligen ihåg att jag ju har dom där klövjeväskorna och då tog jag på Walle dom och fasen vad han flåsade efter 2km promenad! Med den träningen kommer man snabbt att bygga muskler på hunden! Ska nog turas om med hundarna att ha den på. Tror bestämt att jag har en till nånstans i mina gömmor. Bäst att leta!

Senare på kvällen var jag och Bästa Z på en föreläsning med Patric Ragnarsson. Den var mycket bra och föreläsaren hade en fantastisk humor. Synd att fler hundägare/uppfödare i nappade på den. För där sas det mycket tänkvärt om hundar. Den utgick från SRD (särskilda rasspecifika domaranvisningar). Spännande var det iaf att få lyssna till en domare och få en liten inblick i hur de tänker! Tack till Hudiksvalls KK och Agria Breeders Club som ordnat föreläsningen!

Nä nu blir det till att ta fram snabeldraken för snart ser man inte golven för allt grus ;-)

Inga kommentarer: