måndag 19 mars 2012

Veckan som gått

En vecka har gått sedan den senaste uppdateringen. Ni läser ser jag men vad ni tycker det vet jag inte! Jo en del lämnar iaf ett tassavtryck! Tacksam är jag över det!

Besvikelsen över utebliven parning av Loppan har lagt sig. Förstår så här efteråt att hennes löp inte var som det brukar. Säkert igång triggad av Yris löp och ett löp som bara varade i ca 2 veckor. Ingen slö hund efteråt heller. Så vi får väl se när hon kommer i sitt riktiga löp. Enligt tiden fr förra löpet borde det väl vara nånstans i slutet av april eller början av maj. Som sagt den som lever får se!

Som sagt en vecka sedan förra inlägget och inte har det väl hänt så mycket på träningsfronten heller. Vi har iaf varit i skogen för ett viltspår, jag och Walle. Pga tidsbrist så blev det bara en av hundarna som fick följa denna gång. Walle han gick som vanligt som tåget. “Hemligt” spårupptag och det fixade han galant. Vore skoj att se hur det verkligen kommer att gå till med detta spårupptag i “ruta”. Kanske anmäler jag mig till SWTKs spårkurs i maj? Vore kanske skoj…. Annars ser jag just nu mest fram emot Reg Nords aktivitetsdagar i maj! Väntar med spänning på att det ska komma ut en inbjudan på “vår” hemsida!

Helgen har tillbringats i Ö-vik hos E som ÄNTLIGEN fått en egen lägenhet och slipper bo i studentkollektiv med 2 andra brudar. En fin liten 1a med kokvrå och en gudomlig utsikt över havet och Fjällräven Arena ;)) Med oss där har Loppan och Walle varit. De fann sig snabbt tillrätta i lägenheten och Walle han trivs ju bra i sängar han! Långhårig är han ju minsann men med den “rätta” silkiga pälsen!

På SWTKs FB sida (har inget med klubben att göra) har debatter om olika saker avlöst varandra men en av de värsta har nog varit den om hur man klipper sin hund. Som hundägare så antar jag väl att man klipper sin hund som man vill. Lugg eller inte lugg är väl en smaksak? När man sedan som uppfödare säger att man köper en wheaten för utseendets skull ja då tycker iaf jag att man är rätt illa ute. För under den där söta luggen och den silkiga (rätta) pälsen så finns det en TERRIER!!! Kom ihåg det! Vill man sin klippa sin terrier i en praktisk kort frisyr så gör man det! Som uppfödare skulle jag aldrig sälja en hund till nån som inte förstår att det trots den softa looken finns en terrier där under!

Sen så borde man lära sig vad smilisarna som skrivs i texter på bl.a FB betyder innan man drar upp allt i snoken!!!!

Tjingeling!!!!

1 kommentar:

Johanna sa...

Haha, jag håller verkligen med dig.