tisdag 20 mars 2012

Solen skiner

Idag ser det verkligen ut att bli en vacker dag! Skönt!

Igår badades 2 av hundarna idag är tanken att de ska klippas. Fast saxjä..ln borde slipas först, hmmm. Borde minsann införskaffa mig en till! Jaja ingen av hundarna ska ju ställas ut på ett tag!

DSC03548

Försöker ta mig kraft till att sätt igång med hundträningen på allvar igen. Måste bara bestämma mig hur jag ska ha det.

Viltspår blir det ju för 2 iaf. Det målet är ju liksom klart. Sen så lockar ju räddningen en hel del! Att tävla där kanske skulle vara skoj?

För IPO-R lockar ju en hel del. Walle är ju klar i söket sedan länge och Yris är i nybörjarstadiet vad de gäller söket. Men  hon har ju ett fantastiskt intresse för det här! Så det kommer att gå snabbt att utveckla! Ska man hålla på med det här så måste träningsdoserna ökas successivt och flera medlemmar måste till i sökgruppen. Har ett par på G som skulle kunna vara intresserade. Så vi får se…….

DSC_0757

DSC_0798

Lydnaden i IPO-R måste ju tränas in och en hinderbanan måste införskaffas. Det ska ju finnas en i distriktet, nånstans. Får försöka kolla runt och se var den kan befinna sig. Kanske vi skulle kunna få den hit till Hudik? Annars får jag väl sätta gubben på att bygga en :)) Han är ju snäll min man så det gör han säkert! Man kan ju iaf sätta igång att träna in själva lydnaden. Det SKA det börjas med idag. Vi kommer att blogga om det här och träningsmetoderna så ofta vi hinner!

Nu ska vi ut i solen!

sol

Tjing!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Lyckliga ni som solen er! Idag har det varit grått hela dagen här i Skåneland. På lördag blir det viltspår med Alicia och Tikko för första gången. Få se vad de tycker om det...
Kramar
från Skåneland

johanna sa...

Alltid kul att följa er!