fredag 23 mars 2012

Motivation?

Var ska man hitta den? Ja inte sjutton vet jag? Nån annan som vet?

Fick iaf fingrarna ur den berömda r.ven idag, viltspår stod på agendan. Ut imorse för att lägga iaf 3 spår. Ett till en av mina hundar 2 till kompisars hundar. Liggetiden blev ca 4 timmar och spårlängden ca 400m. Rätt lätta spår med andra ord.

Lite tidpressat blev det för mig då dottern skulle komma hem på en snabbvisit och hämtas mitt i träningen. Så mitt spår hanns inte med just då utan det fick bli lite senare. Ja lite blev det så här för det strulade lite med en av hundarna så K fick göra ett hundbyte och då gick det bättre men vi hade ju blivit sinkade i tiden förstås. Ja sånt som kan hända!

Tänkte få med skott idag på träningen så en knallpulver pickadoll inhandlades. Men vad sjutton dom smäller ju knappt hörbart nu för tiden :( Så det struntade jag i! Kanske ska man låna brukhundsklubbens startpistol nästa gång. Fast har hört att det är vissa som sitter på den pistolen fast ALLA medlemmar har rätt att låna den vb! Ska kollas upp….

Sent omsider fick jag och Kungen iaf gå vårt spår. Ja vad säger man? Han är ju bara så bra på det här. Min Älskade Gandalf <3 Hans tempo är fortfarande snabbt och visst slarvar han ibland men han hittar alltid.

20111030426 Bild sen 2011

Nästa gång hoppas jag att nån annan lägger mina spår!

Tjing!

Inga kommentarer: