torsdag 22 mars 2012

Ångervecka?

Ibland hinner man inte liksom mer än bestämma sig så har man ångrat sig………. Har man ångervecka?

Tävla det vette sjutton det. Den som lever får se. Måste nånstans ifrån försöka hitta inspiration till träning, till träning och kanske till tävling. Bara att inse att den inspirationen inte finns just nu! Ja i Lkl I skulle jag väl kunna tävla med Walle ganska så snart, bara friska upp oss lite så tror jag att vi skulle greja det! Känner inte ens lust att åka på utställning fast jag har 4 riktigt snygga hundar här hemma!

Ja hur som helst så hade jag ju sett fram emot min första valpkull i vår men………… Det är väl också det som gör att lusten för hunderiet inte ligger på topp precis.

Så kommer ju också hälften av sökgruppen att flytta inom en kort tid och det gör ju inte saken bättre precis. Träna sök på 3 pers är ju ingen höjdare precis. Så om nån vet nån som har lust att träna sök en gång i veckan eller åtminstone v.a vecka hör av er!

Idag så tog jag med mig 2 hundar och gick på skogspromenad, det var otroligt skönt! Värmen är här hoppas den kommit för att stanna. Men det som göms i snö kommer upp i tö. Fy sjutton vad hundskit vi har på vår tomt. Bara att ge sig ut och rensa upp skiten. Hahaha :))
Ett litet träningspass har jag och Yris haft idag. Rullemarkering nöter vi vidare på och så tog jag fram pallen för nu ska det nötas bakdelskontroll med det lilla yrvädret.

1 kommentar:

Tes sa...

Ja nog är det skit, det där med valparna alltid :-( vad jag önskar att jag kunde trolla! Men livet styr sin egen kos ibland och man kan inget annat göra än att hänga på! <3 Yris är ju duktig som få, snyggt jobbat! Du vet, det skulle ju bli en gård till salu här borta!! Ni får helt enkelt flytta hit ;-) Så får vi starta upp en ny sök grupp här! Jag kan hänga på och så kan vi starta en ny viltspårsgrupp också, det finns ju en och annan jägare här borta som spårar för fullt :-))) Bra va?! Hahaha! Visst löste jag några dilemman nu?! Må så gott ni där borta, vad jag försår så är våren på G även hos er! Kram, kram!