tisdag 7 februari 2012

Vinter

Ja så kom den då på riktigt, VINTERN. Men snö och kyla. Tack och lov så gav sig kylan rätt snabbt den här gången. Lite för kallt även för min smak när det börjar bli –30. Burr!

Hundarna har skyndat sig och uträttat sina behov och snabbt in tillbaka. Legat och kurat mest har de gjort de här dagarna.

Vi har eldat som dårar i kaminen för att få lite extra värme i huset. Men nu är det iaf lite varmare och man kan ge sig ut på en promenad i det vackra vintervädret. Barometern ligger fortfarande kvar på vackert väder så vi hoppas att solskenet håller i sig!

Har varit till veterinären med Walle mannen och det verkar som att han har ont fram i höger bog. Ska äta antiinflammatorisk medicin i 2 veckor sen så ska vi utvärdera och se om han blivit bättre annars så blir det ytterligare undersökningar och kanske en röntgen av bogen.

Ja annars har det väl inte hänt så mycket på hundfronten den senaste tiden. Jo det har det ju! Gandalf ska para en tik under våren och det ser vi med spänning fram emot :)) och hoppas att det blir en lyckad kombination!

Tjingeling!

1 kommentar:

Tes sa...

Krya på sig Walle och lycka till Gandalf! ;-)