fredag 17 februari 2012

Sparkstöttning

Idag har jag varit på sparktur med Walle och Loppan. Walle verkar numera inte ha nåt ont i benet alls. Fast han går ju fortfarande på medicin. Har börjat nedtrappningen och i morgon är sista dagen med antiinflammatoriskt för honom. Då hoppas vi förstås att det håller sig så här bra!

Ja som sagt var så märktes inte ett dugg av det onda idag iaf. Han praktiskt taget drog mig runt hela rundan på 3 km. Ja Loppan hjälpte väl till lite grann hon med. Blir faktiskt lite sugen på att prova på att låta Walle dra och jag åker skidor. Tror det får bli ett test i möra. Tänker inte tala om var vi ska vara för så skoj ska vi inte ha det :)) Tror han kommer att bli en utmärkt draghund. Gäller bara att hitta nåt bra till tassarna så de inte isar på så förbenat.

Men det första vi ska pyssla med imorgon är lite sökträning. Det var ju ett tag sen senast! Fast det är ju lite manfall i gruppen redan…….. En är sjuk och en har inte alls hört av sig………….. Fast vi blir ju 3 iaf. Bättre än inget alls. Jag är så glad att ni kommer A&R.

Med på söket kommer jag att ha Walle och Yris!

Har förresten testat min nya kamera lite. Rätt ok blev den här bilden. Me Like!

DSC_0042

Inga kommentarer: